Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 1 al Spitalului Județean Ploiești. Era diagnosticat cu cancer şi depresie

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 1 al Spitalului Județean Ploiești. Era diagnosticat cu cancer şi depresie

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești și-a pierdut viața marți, 11 aprilie, după ce a căzut de la primul etaj al clădirii, informează surse medicale, citate de Agerpres.

Se pare că bărbatul în vârstă de 73 de ani era diagnosticat cu cancer și depresie și se afla sub tratament.

Pacient mort după ce a căzut de la etajul 1 al Spitalului Județean Ploiești

Imediat după incident, bărbatul a fost preluat de medici și dus de urgenţă în sala de operaţii, însă la un moment dat a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Potrivit sursei citate, acesta era internat la secţia exterioară „Boldescu” a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti și ar fi deschis geamul deoarece i se făcuse rău, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 1 al spitalului.

„Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor medical, ulterior bărbatul fiind preluat pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`