Un bărbat din Satu Mare a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut în fosa septică a unei ferme de porci

Un bărbat din Satu Mare a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut în fosa septică a unei ferme de porci
Sursa Foto: Facebook

După ce a căzut într-o fosă septică a unei ferme de porci din Satu Mare, un bărbat a fost transportat marți, 30 mai, în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș”.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a căzut într-o fosă septică a unei ferme de porci

Nefericita întâmplare a avut loc în Bogdand. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, aflat în stop cardio respirator, a fost transportat la spital cu ajutorul unui elicopter smurd.

„ISU a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane de sex masculin cu vârsta aproximativa de 40 ani, aflat în stop cardio respirator, survenit în urma căderii acestuia în fosa septică a unei ferme de creştere a porcilor din localitatea Bogdand. Către locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat ulterior şi elicopterul Smurd. Totodată s-a cerut şi intervenţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui echipaj a ajuns prima dată, începând manevrele de resuscitare”, informează ISU „Someș”, potrivit Agerpres.

Victima, care prezenta semne vitale, a fost predată echipajului medical sosit cu ajutorul unui elicopter smurd. Bărbatul a fost intubat și ventilat mecanic, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`