Un bărbat din Ilfov a fost jefuit sub amenințarea unui pistol de paintball / Mașina sa, găsită incendiată

Un bărbat din Ilfov a fost jefuit sub amenințarea unui pistol de paintball / Mașina sa, găsită incendiată

Marți seară, un bărbat a fost victima unui jaf violent în Ilfov, când două persoane pe care le transportase cu mașina l-au amenințat cu un pistol de paintball, i-au luat bani, acte și autoturismul, și l-au agresat fizic.

Mașina victimei a fost ulterior descoperită abandonată și parțial incendiată în București, relatează Știrileprotv.ro.

Un bărbat a fost jefuit sub ameninţarea unui pistol de paintball

Un bărbat din Ilfov a raportat la Poliție că marți seara a fost victima unui jaf violent. Acesta a fost agresat și jefuit de două persoane necunoscute pe care le-a transportat în autoturismul său. Agresorii l-au amenințat și i-au luat suma de 430 de lei, actele personale și mașina.

Primele verificări ale poliției au indicat că arma cu care bărbatul a fost amenințat pare să fie un pistol de tip paintball.

Poliția a intervenit rapid, iar autovehiculul a fost găsit ulterior abandonat pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 al Bucureștiului. Mașina prezenta semne de incendiere în habitaclu, relevând impactul violent al incidentului. Victima a fost transportată la un spital din București pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii din Ilfov continuă investigațiile pentru a identifica și aduce în fața justiției toate persoanele implicate în acest jaf. De asemenea, ei vor stabili cu exactitate circumstanțele faptei și vor lua măsurile legale corespunzătoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`