Un bărbat din Botoșani și-a bătut și violat propria mama în vârstă de 77 de ani / Unde s-a ascuns de poliție

Un bărbat din Botoșani și-a bătut și violat propria mama în vârstă de 77 de ani / Unde s-a ascuns de poliție
Sursa foto: Freepik

Un bărbat din Santa Mare, Botoșani, a fost arestat, după ce și-a violat și bătut propria mamă în vârstă de 77 de ani. Vestea cumplită a șocat întreaga comună.

Arestat pentru că și-a bătut și violat propria mamă

Miercuri, 15 martie, autoritățile au arestat preventiv un bărbat din comuna Santa Mare, după ce și-a violat și bătut mama. Faptele s-au întâmplat pe 11 martie, autoritățile fiind sesizate marți, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Santa Mare cu privire la faptul că nu reuşeşte să o contacteze pe mama sa, o femeie de 77 de ani, din aceeaşi localitate. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acesteia, însă nu le-a răspuns nimeni, deşi au observat că bătrâna este în interior, motiv pentru care au intrat în forţă şi au găsit-o pe femeie prezentând leziuni la nivelul întregului corp. Într-o altă încăpere a locuinţei, ascuns după obiectele de mobilier, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, fiul victimei, care a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei”, a precizat Delia Nenişcu, conform observatornews.ro.

Bărbatul s-a ales cu o arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de violență în familie și viol, potrivit Judecătoriei Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`