Un bărbat de 77 de ani a ars de viu, după ce a căzut în jarul de lângă cazanul de țuică, în Vaslui

Un bărbat de 77 de ani a ars de viu, după ce a căzut în jarul de lângă cazanul de țuică, în Vaslui
Sursa foto: Shutterstock

Tragedie într-o comună din Vaslui. Un bărbat de 77 de ani a murit ars de viu, în propria gospodărie, după ce s-a împiedicat şi a căzut peste jarul de lângă cazanul de ţuică.

Sfârşit tragic pentru bărbatul în vârstă de 77 de ani din comuna vasluiană Viişoara

Soţia sa, împreună cu o vecină, au fost cele care l-au găsit pe bătrân cuprins de flăcări. Acestea au încercat să-l salveze pe bărbat, însă, în zadar, bătrânul îşi dăduse deja ultima suflare.

Bătrânul se trezise cu noaptea-n cap pentru a face ţuică împreună cu unul dintre fiii săi, care venise să-l ajute la treburile gospodăreşti. După ce au terminat fiul a scos jarul de sub cazan şi şi-a luat la revedere de la tatăl său. Habar n-avea că acela a fost de fapt ultimul moment în care şi-a văzut tatăl în viaţă. La scurt timp, bătrânul s-a împiedicat şi a căzut chiar pe jarul scos de băiat.

„Am plecat la Bârlad, că eu stau la Bârlad, când pe la Simila, m-a sunat mama şi mi-a zis că a căzut în foc. El avea nişte probleme de sănătate, un picior îl ducea mai greu aşa, şi s-a împiedicat, a alunecat şi sigur a căzut în jarul acela”, mai spune bărbatul,  citat de Observator.

În tot acest timp, soţia sa împreună cu o vecină lucrau în grădină, iar când au vrut să-l cheme pe bărbat la masă, l-au găsit cuprins de flăcări lângă cazanul de ţuică. În zadar au încercat să-l ajute, bătrânul îşi dăduse deja ultima suflare.

„Tricoul acesta era sintetic, iar imediat s-a lipt de el şi s-a aprins. Eram în grădină şi zic, hai să mergem să mâncăm, când acolo ardea flacără mare”, a povestit soţia bărbatului.
Acum, poliţiştii urmează să refacă filmul tragediei în care bărbatul a fost ars de viu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`