Un adolescent de 14 ani din Gorj este cercetat penal după ce a furat autoturismul tatălui său și a făcut accident

Un adolescent de 14 ani din Gorj este cercetat penal după ce a furat autoturismul tatălui său și a făcut accident
Sursa foto: pixabay

Un adolescent în vârstă de 14 ani dintr-o comună din județul Gorj este cercetat penal după ce a furat mașina neînmatriculată a tatălui său și a făcut accident, răsturnându-se cu ea, informează News.ro.

Accidentul s-a produs pe drumul județean 673 din comuna Bolboși. Polițiștii din comună au observat, în trafic, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor

”S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Gorj.

Polițiștii au făcut verificări și au identificat autovehiculul neînmatriculat. Apoi au aflat că acesta fusese furat de către un tânăr de 14 ani, care a profitat de faptul că tatăl lui nu era acasă, a luat mașina și a plecat pe drum cu ea.

Autoritățile au stabilit că în autoturism se afla un bărbat de 34 de ani din aceeași localitate.

Băiatul a primit dosar penal

În urma accidentului s-a întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosință și de conducere a unui vechiul neînmatriculat, de către o persoană care nu are permis de conducere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`