Trei persoane decedate și două grav rănite în urma unui carambol cu trei mașini pe DN1 la Hula Bradului. Echipajele de salvare au intervenit imediat la fața locului

Trei persoane decedate și două grav rănite în urma unui carambol cu trei mașini pe DN1 la Hula Bradului. Echipajele de salvare au intervenit imediat la fața locului

Un accident grav cu trei mașini s-a petrecut duminică seară la Hula Bradului, pe DN1. Cinci persoane, dintre care una rămasă încarcerată, au fost rănite în impactul violent.

Mai multe echipaje de salvatori au fost mobilizate la fața locului.

Trei persoane și-au pierdut viața, două au fost grav rănite

În urma accidentului produs duminică seara, 4 decembrie, în jurul orei 20:45, la km 293 + 500 m al DN1, trei persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost grav rănite.

La mai bine de trei ore de la producerea acestui carambol, traficul în zonă se desfășura alternativ, după ce inițial a fost blocat total între Sibiu și Brașov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat că impactul s-a soldat cu șase victime. Două dintre ele au murit pe loc, iar cea de-a treia, intubată și inconștientă, a murit în drum spre spital. Este vorba despre o tânără de 20 de ani, cetățean străin. A șasea victimă a refuzat transportul la spital.

Ce spun anchetatorii

„În această seară, la Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două. În accident au fost implicate trei autoturisme, în prezent desfășurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Momentan, traficul se desfășoară alternativ”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, potrivit Adevărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`