Trei copii din județul Sibiu au ajuns la spital după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări

Trei copii din județul Sibiu au ajuns la spital după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări
Foto ilustrativ: ISU

Trei copii din județul Sibiu au ajuns la spital marți, 11 aprilie, după ce casa în care locuiesc a fost cuprinsă de flăcări.

Se pare că o fetiţă şi un băiat, de 7 şi 9 ani, au fost intoxicaţi un fum, iar o adolescentă de 15 ani a suferit atac de panică, notează news.ro.

Trei copii, transportaţi la spital în urma unui incendiu

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă în localitatea Cisnădie pe strada Lungă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o casa de locuit. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD.

De asemenea, a intervenit  SVSU Cisnădie cu propria autospecială şi o ambulanţă SAJ. La sosirea forţelor, incendiul se manifesta cu flacără în una din camerele casei”, a declarat ISU Sibiu.

Totodată, pompierii au transmis că din casă au fost evacuaţi trei minori.

„Echipajul SMURD a preluat o fată în vârstă de 15 ani şi a fost transportată la CPU Luther cu atac de panică. Ceilalţi doi minori, o fetiţă de 9 ani şi un băiat de 7 ani au fost preluaţi de echipajul SAJ şi transportaţi la CPU Luther, având o uşoară intoxicaţie cu fum. De asemenea a fost salvat şi un căţel”, au mai specificat ISU Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:08 - Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”
20:59 - Diana Șoșoacă: “George Simion este cu PSD-ul de când am intrat în Parlamentul României”. Ce i-a spus liderul AUR înainte cu o săptămână să o dea afară din partid (VIDEO)
20:45 - Diana Șoșoacă: L-au vrut pe Simion pe post de Dăncilă cu Iohannis (VIDEO)
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit