Tragedie în Sibiu! Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat în baia casei sale

Tragedie în Sibiu! Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat în baia casei sale
Foto: Poliția Română / Facebook

Un băiat în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în baia din casa lui, în Sibiu. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit de părinți. Două echipaje SMURD și Serviciul de Ambulanță au încercat să-l resusciteze, însă, din păcate, totul a fost în zadar, relatează Agerpres.

Copil de 13 ani, găsit spânzurat în baia casei sale

„SAJ Sibiu a trimis de la Tălmaciu un echipaj de tip B, în localitatea Turnu Roşu, unde un minor de 13 ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare. În acelaşi timp cu echipajul SAJ a fost trimis şi echipajul cu medic de la ISU. Echipajul SAJ sosit la faţa locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar din păcate băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul”, a transmis SAJ Sibiu.

Decesul băiatului a fost confirmat și de purtătoarea de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

„Un echipaj SMURD cu medic şi echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgenţă în localitatea Turnu Roşu pentru a acorda asistenţă medicală unui minor inconştient în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire, minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul a declarat decesul acestuia”, a transmis purtătoarea de cuvânt, potrivit sursei citate.

Reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu au preluat trupul neînsuflețit al copilului pentru efectuarea necropsiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Marcel Ciolacu, întrebat despre deficit: Nu este o nenorocire, mai ales că 84% sunt bani puși în investiții; 2025-2026 e cea mai mare provocare în ceea ce privește investițiile pentru România (VIDEO)
22:12 - „E un mediu plăcut, în care vii cu drag”. În ce afacere a investit Ionuț 10.000 de euro
22:01 - Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților
21:51 - Marcel Ciolacu, de părere că informațiile privind miniterenul de golf de la vila de protocol din Neptun a Președintelui trebuie descretizate: „Vorbim de bani publici și este normal să știm cum s-au cheltuit” (VIDEO)
21:43 - Marcel Ciolacu a dezvăluit care este filmul său preferat, pe care îl recomandă și românilor: „Sunt de modă veche”
21:34 - 11 decese din cauza virusului Marburg în Rwanda. OMS avertizează că există risc de răspândire internațională / În Germania, două persoane aflate în izolare au fost testate negativ
21:31 - Ciocolata Dubai, produsă în România. Desertul care a devenit viral pe rețelele de socializare
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte