Tragedie în Sibiu. Un bărbat și fiica lui de 15 ani au fost grav răniți după ce au fost lovți pe trecerea de pietoni

Tragedie în Sibiu. Un bărbat și fiica lui de 15 ani au fost grav răniți după ce au fost lovți pe trecerea de pietoni
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 46 de ani şi fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, au fost grav răniţi vineri, 20 septembrie, pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu, de un şofer din judeţul Vâlcea.

Victimele, transportate la spital

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident grav, produs pe strada Drumul Ocnei, din municipiul Sibiu. În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Vâlcea, a lovit un bărbat şi o minoră, care traversau partea carosabilă, pe trecerea pentru pietoni. Cei doi pietoni, răniţi grav, sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul accidentat are 46 de ani, iar minora 15 ani, tată şi fiică, din municipiul Sibiu. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Județean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, scrie Știrileprotv.

Fata e intubată

Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, iar minora a fost resuscitată cu succes, dar este intubată, inconştientă, în stare foarte gravă, ambii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Andreea Ştefan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`