Tragedie în Gorj: un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața după ce mașina lui a intrat într-un camion

Tragedie în Gorj: un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața după ce mașina lui a intrat într-un camion
Foto: Facebook

Un băiat în vârstă de 26 de ani a murit într-un accident rutier grav într-o localitate din Gorj.

Tânărul se afla la volanul unei mașini, care a intrat într-un camion. Medicii au ajuns la fața locului pentru a-i salva viața, însă tânărul a murit, în cele din urmă.

Un tânăr de 26 de ani a murit într-un accident rutier în Gorj

Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier grav, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un camion, care venea pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic încât viața lui nu a mai putut fi salvată.

Tânărul care a murit este din Novaci, iar acesta conducea o mașină pe strada Aniniș, din localitatea Crasna. Autoturismul său a intrat într-un camion care venea pe contrasens, iar impactul frontal cu acesta i-a cauzat răni foarte grave.

Testul etilotest al șoferului camionului a ieșit negativ

În urma accidentului, medicii au ajuns imediat la fața locului și au început manevrele de resuscitare, însă fără succes. În cele din urmă, echipa de salvare a fost nevoită să declare decesul tânărului, iar acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru realizarea necropsiei. În același timp, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe șoferul camionului, însă rezultatul a ieșit negativ.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs între un camion și un autoturism pe raza comunei Crasna, sat Aninișu din Vale. O persoană încarcerată.”, a transmis ISU Gorj, scrie spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`