Tragedie în Arad: Un deces și șapte răniți după ce o camionetă și o mașină s-au ciocnit

Tragedie în Arad: Un deces și șapte răniți după ce o camionetă și o mașină s-au ciocnit
Foto: Captura video Facebook

La o săptămână distanță de la tragicul accident rutier care a avut loc în Arad și s-a soldat cu pierderea unei vieți omenești, o altă tragedie cutremurătoare a avut loc joi, în apropierea aceleiași localități. În acest incident tragic, o altă persoană nevinovată și-a găsit sfârșitul, iar încă șapte au suferit răni grave în urma unei coliziuni violente dintre o camionetă și o mașină. Ambele vehicule transportau mai mulți pasageri, ceea ce a sporit amploarea tragediei.

Accident rutier grav în Arad

Șapte indivizi au suferit răni grave în urma incidentului. Aceștia se aflau într-o camionetă, iar cinci dintre ei sunt conștienți și pot colabora activ cu personalul medical, scrie Spynews.ro.

O altă persoană este într-o stare de inconștiență, în timp ce cealaltă persoană a decedat din păcate. În ceea ce privește individul care era în vehicul, acesta a fost, de asemenea, rănit, dar prezintă o stare stabilă, cooperează cu personalul medical și nu a rămas blocat în vehicul.

Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanţe SAJ. La locul evenimentului, au fost suplimentate forţele şi mijloacele cu două ambulanţe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`