TIR în flăcări pe Defileul Dunării! Autocamionul era plin cu paleți de lemn și piese auto

TIR în flăcări pe Defileul Dunării! Autocamionul era plin cu paleți de lemn și piese auto
Sursă Foto: Facebook

Un TIR înmatriculat în Bulgaria, în trecere prin Defileul Dunării, a fost distrus complet după ce a izbucnit un incendiu în urma unei izbituri de stânci.

Totul s-a întâmplat aproape de barajul de la Porțile de Fier. Șoferul, un bărbat de 42 de ani, a fost scos în timp util din cabină de șoferii din trafic. Autocamionul a ars zeci de minute, iar fumul a inundat șoseaua de pe malul mării.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă, pentru că TIR-ul era plin de paleți din lemn și piese auto. Pompierii au fost nevoiți să încarce de mai multe ori cisternele cu apă.

Un TIR plin cu paleți de lemn și piese auto, în flăcări pe Defileul Dunării

„Partea cu rigola de apă, un camion cu numere de Bulgaria, răsturnat pe partea dreaptă, au început să iasă flăcări. Nu am mai putut pleca, stăm aici și așteptăm”, a spus un martor.

„Am intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe smurd, o autospecială de descarcerare, o persoană fusese extrasă de participanții la trafic conștientă, politraumatizată”, a declarat Flavius Iscru – ISU Mehedinți, potrivit stirileprotv.ro.

Circulația între Drobeta Turnu Severin și Orșova a fost complet blocată pentru mai bine de două ore, șoferii formând cozi uriașe din cauza lipsei de alternative.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`