Timiș: Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei și întocmite dosare penale pentru posibile infracțiuni electorale

Timiș: Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei și întocmite dosare penale pentru posibile infracțiuni electorale
Inquam Photos / Octav Ganea

Duminică, până în ora 15:00, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei și două avertismente. Mai mult, Centrul de Comunicare Județean Timiș a informat că au fost întocmite dosare penale pentru cinci posibile infracțiuni în context electoral.

Nouă incidente au fost semnalate Poliției Timiș

Structurile Ministerului Afacerilor Interne s-au asigurat pe parcursul procesului electoral că se menține climatul normal de siguranță și ordine publică. Până la ora 15:00 au fost semnalate nouă incidente în procesul electoral, potrivit AGERPRES.

„Angajaţii MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul. Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei şi două avertismente. Totodată, s-au întocmit dosare penale pentru cinci posibile infracţiuni”, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Ce incidente s-au întâmplat pe parcursul procesului electoral

Sesizările pe care le-au primit reprezentanții Poliției Timiș au vizat frauda la vot, vot multiplu, falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale, fotografierea buletinului de vot în timpul exercitării acestuia şi continuarea propagandei electorale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`