Tânără agresată sexual de șoferul unui microbuz. Acesta circula pe ruta Murfatlar-Constanța

Tânără agresată sexual de șoferul unui microbuz. Acesta circula pe ruta Murfatlar-Constanța
Sursa foto: Facebook/ Valu Lui Traian - Valureni.ro - Info, Sesizări, Știri și Anunțuri

O tânără a fost agresată sexual de șoferul unui microbuz care circula pe ruta Murfaltar-Constanța.

Tânăra a avut două incidente cu șoferul microbuzului

În mediul online au apărut informații conform cărora o tânără a fost agresată sexual într-un microbuz, iar Departamentul Relațiilor Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a emis un comunicat în care transmite că femeia a fost agresată sexual de șoferul de 31 de ani. Ea a avut două incidente cu acesta, primul în 20 ianuarie 2023, iar al doilea în 19 decembrie, informează Adevărul.

Vicepreședintele Asociației Elevilor din Constanța a postat pe Facebook referitor la incidentul pe care l-a avut fata de 17 ani. Acesta a atașat o poză cu numărul de înmatriculare al microbuzului pentru ca bărbatul să poată fi identificat.

Mesajul fetei agresate sexual

„Bună ziua!

Vin către dumneavoastră cu o problemă ce se tot repetă. Unul dintre șoferii de pe microbuzele de pe ruta Murfatlar-Constanța (MCS) are un comportament total neadecvat nu doar pentru locul său de muncă, ci pentru societate în general. În această dimineață așteptam să urc în microbuz, însă șoferul încerca să mă convingă să fumez cu el o țigară. În cele din urmă, acesta a coborât, stând în pragul ușii. Domnul a vrut să mă “scuture”, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni. L-am apucat de mână și l-am împins, iar apoi am urcat în microbuz.

În urmă cu câteva luni bune, acest șofer a profitat de faptul că eram singură în microbuz și a început să mă “mângâie” pe picioare și să îmi facă avansuri. I-am spus că nu îmi doresc așa ceva, dar domnul nu m-a lăsat să cobor până nu i-am dat numărul de telefon și s-a asigurat că este al meu, apelându-mă. Știu că nu sunt singura fată căruia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani.

Vi se pare normal comportamentul domnului cu o elevă de 17, respectiv 18 ani? Mie nu! Iar situația nu va rămâne așa! Este inadmisibil ca un bărbat în toată firea să se comporte astfel cu niște fete. Acest tip de comportament se numește hărțuire. Încurajez toate persoanele ce au fost hărțuite de acest domn să depună sesizare, nu putem accepta așa ceva! Atașez o poză cu numărul de înmatriculare al microbuzului pentru a fi identificat șoferul! Update: Atașez poza cu soferul în cauză! ”, este mesajul postat pe Facebook- Valu Lui Traian- Valureni.ro – Info, Sesizări, Știri și Anunțuri.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)