Tânăr din Brașov, reținut de polițiști după ce a furat o mașină pe care a condus-o fără să aibă permis auto

Tânăr din Brașov, reținut de polițiști după ce a furat o mașină pe care a condus-o fără să aibă permis auto
Sursa Foto: Flickr.com

Polițiștii din Zărnești, județul Brașov, au reținut un tânăr după ce acesta ar fi furat bunuri din mai multe autoturisme, dar și o mașină pe care a condus-o fără să aibă permis auto.

Cercetările au fost demarate de oamenii legii, după ce aceștia au fost sesizați prin mai multe reclamații, începând cu luna aprilie a.c., cu privire la fapte de furt și tentative de furt din autoturisme, dar și cu privire la furtul unui autoturism, care a fost abandonat ulterior, fapte comise pe raza orașului Zărnești.

Tânăr din Brașov, fără permis, arestat după ce a furat o mașină

Autorul faptelor s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Se pare că acesta obișnuia să caute mașini lăsate cu portierele neasigurate și fura bunurile pe care le găsea în interior.

De asemenea, a el a dat peste un autoturism care avea cheia în contact și s-a urcat la volan, cu toate că nu avea permis de conducere.

„Având în vedere complexitatea activității infracționale pentru care este cercetat tânărul, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se dispune soluție legală la finalizarea acestora”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poiție Județean Brașov, potrivit bizbrasov.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`