Tânăr de 25 de ani, prins în timp ce gonea cu 225 km/h pe A1

Tânăr de 25 de ani, prins în timp ce gonea cu 225 km/h pe A1
Sursa foto: Facebook

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Harghita a fost prins de poliţişti în timp ce conducea cu viteza de 225 km/oră pe autostrada A1, în judeţul Hunedoara, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Ziare.com.

Tânărul a fost amendat și i s-a suspendat permisul de conducere timp de 4 luni

„La data de 5 august, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au desfăşurat o amplă acţiune în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră pe A1. (…) În jurul orei 18,30, la km. 401 (zona localităţilor Dobra – Holdea, judeţul Hunedoara), un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Harghita, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 225 de km/ h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii l-au prins şi pe un băiat de 19 ani din judeţul Vaslui, care circula cu 182 km/oră, pe A1, în judeţul Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`