Sunwaves 2023: De la festival la secția de poliție / Mai mulți tineri prinși de jandarmi cu droguri de risc

Sunwaves 2023: De la festival la secția de poliție / Mai mulți tineri prinși de jandarmi cu droguri de risc
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Fiind puși pe distracție, unii dintre tinerii care au ales să petreacă minivacanța de 1 mai la malul mării au fost luați de val. Mai mulți petrecăreți au fost prinși cu droguri de risc și mare risc asupra lor.

Responsabilii de control i-au identificat și încearcă în prezent să afle mai multe detalii.

Mai mulți tineri au fost prinși cu substanțe interzise

Până la ora 8:00 în această dimineață, au fost prinși de către polițiști 22 de tineri la festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia. Însă, de atunci și până în prezent, și alți tineri au fost luați de către jandarmi și duși la secția de poliție. Unii dintre ei au refuzat să fie percheziţionaţi.

Sunwaves își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare ca fiind cel mai lung festival de pe litoral. Organizatorii anticipează o prezență de 10.000 de participanți până pe 3 mai, 85% dintre aceștia fiind străini proveniți din țări precum Canada, Polonia, Turcia, Columbia, Grecia, Olanda, Arabia Saudită, Israel și altele, scrie Observator.

La Costinești nu s-a înregistrat niciun caz

La Costineşti deocamdată este linişte, tinerii s-au distrat până la răsărit, 40 de artişti au cântat non-stop noaptea trecută. Acum este liniştea de dinaintea furtunii. În jurul orei 15.00 se deschid din nou porţile festivalului, iar tinerii care acum sunt la terase sau pe plaje vor intra din nou la festival şi spun că sunt pregătiţi pentru încă o noapte de distracţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`