Sibiu: Opt mașini parcate au fost spulberate, în toiul nopții, de un șofer bucureștean / Bărbatul a fugit fără urmă de la locul faptei

Sibiu: Opt mașini parcate au fost spulberate, în toiul nopții, de un șofer bucureștean / Bărbatul a fugit fără urmă de la locul faptei
Sursa foto: Captură video

Camerele de supraveghere de pe o stradă din Sibiu surprind momentul în care, un șofer loveşte, la rând, opt maşini parcate. În înregistrare se poate observa cum autoturismul de teren se urcă cu două roți pe mașinile parcate, potrivit sibiuindependent.ro.  Polițiștii sunt în căutarea făptașului.

Un bărbat care a lovit 8 mașini parcate a fugit fără urmă de la locul faptei

Un bărbat al cărui autoturism este înmatriculat în București a lovit violent 8 mașini parcate pe o stradă din Sibiu. Acesta conducea un VW Touareg, iar după ce a condus zeci de metri pe sens interzis, el a abandonat autoturismul lângă fosta cantină CFR, într-o parcare retrasă, scrie sursa citată.

Din cauza impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un gard.

Martorii spun că, cel mai probabil, șoferul ar fi fost băut sau drogat

Imediat după bubuiturile puternice, oamenii din case au ieșit în stradă ca să afle ce s-a întâmplat. Speriați, aceștia l-au văzut pe șofer când demara în trombă, acroșând alte și alte mașini.

Șoferul are 24 de ore să se prezinte la Poliție să declare incidentul, mult după ce alcoolul a fost eliminat din organism. Astfel, șoferul primește doar o amendă și urmează să suporte pagubele celorlalte mașini.

Din fericire, nimeni nu se afla în acel moment pe trotuar sau în mașinile parcate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`