Sfârșit dramatic pentru o fată de 16 ani din Ploiești. A fost găsită fără suflare la propria petrecere de aniversare

Sfârșit dramatic pentru o fată de 16 ani din Ploiești. A fost găsită fără suflare la propria petrecere de aniversare
Sursa foto: Shutterstock

O tânără în vârstă de 16 ani a fost găsită fără suflare la propria petrecere de aniversare. Se pare că tragedia a avut loc chiar în apartamentul adolescentei din Ploiești, acolo unde aceasta organizase totul.

A fost găsită decedată la propria petrecere de aniversare

Invitații, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, ar fi consumat alcool în timpul petrecerii, conform unor surse judiciare.

De asemenea, în jurul orei 1:45, mama fetei a sunat la 112 și a cerut ajutorul echipajelor de urgență.

„Am primit o solicitare pentru o tânără de 15 ani, motivul solicitării fiind o stare de ebrietate, inconștientă. Ajunși la adresă am găsit pacienta în stop cardiorespirator. Am început manevrele de resuscitare totodată chemând în sprijin și un echipaj medical avansat”, a transmis Cătălina Mihăilă, Asistent medical Ambulanța Prahova.

Cu toate că echipele medicale au încercat să o resusciteze, manevrele nu au funcționat, iar medicii au fost nevoiți să o declare decedată.

„Din verificări stabilindu-se că tânăra ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia împreună cu mai mulți prieteni cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. La un moment dat minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior prietenii acesteia au constatat că aceasta este inconștientă”, a mai spus Maria Magdalena Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar necropsia va arăta cu exactitate cauza morţii. Familia spune că adolescenta nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, notează stirileprotv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)