Scene șocante într-un autobuz din Brăila. Doi copii au fost agresaţi de un bărbat cu o foarfecă. Minorii au fost salvați de șofer

Scene șocante într-un autobuz din Brăila. Doi copii au fost agresaţi de un bărbat cu o foarfecă. Minorii au fost salvați de șofer
Sursa Foto: Freepik

Panică pentru călătorii aflați într-un autobuz din Brăila. Doi copii de 9, respectiv 12 ani, au fost agresaţi de un bărbat cu o foarfecă.

Agresorul a fost prins şi imobilizat de şofer, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Doi copii au fost atacați cu o foarfecă de un bătrân

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un autobuz de transport în comun, care se deplasa prin municipiul Brăila, un bărbat ar fi agresat doi minori.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din primele date, se pare că un bărbat de 69 de ani, din Brăila, în timp ce se afla într-un autobuz, care circula pe linia traseului 2, în cartierul Hipodrom, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat cu o foarfecă un minor de 9 ani şi un alt minor de 12 ani, din Brăila.

Bărbatul a fost imobilizat de şoferul autobuzului, care a văzut în oglindă retrovizoare evenimentul. În urma evenimentului, ambii minori au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila, notează Agerpres.

De asemenea, asupra agresorului a fost găsită o foarfecă, bărbatul fiind condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`