Scene brutale în curtea unui liceu din Hunedoara: O elevă a fost bătută și călcată pe cap de două colege

Scene brutale în curtea unui liceu din Hunedoara: O elevă a fost bătută și călcată pe cap de două colege
Sursa foto: Shutterstock

Scene revoltătoare au avut loc în curtea liceului „Matei Corvin” din Hunedoara, unde două eleve în vârstă de 12 ani au fost surprinse în timp ce agresau brutal o altă adolescentă, sub privirile nepăsătoare ale colegilor lor. Agresiunea a fost filmată și a devenit virală pe rețelele sociale, stârnind indignare în comunitatea locală, relatează Adevărul.ro.

Elevă agresată și călcată pe cap, în curtea școlii

Într-o filmare cu o durată de aproximativ două minute, două adolescente pot fi văzute lovind și tragând de păr o altă fată. Agresoarele au acuzat victima că le bârfește, iar una dintre ele a pus talpa pe capul acesteia în timp ce era trântită la pământ. Imaginile arată că victima a cerut milă și a rugat să fie lăsată în pace, însă agresiunile au continuat sub privirile altor colegi care asistau la scenă și chiar se amuzau de suferința tinerei.

Poliția a intervenit în urma acestor imagini șocante, după ce o mamă din Hunedoara a depus o plângere. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe și continuă investigațiile. Cu toate acestea, agresoarele, care au fost identificate, au vârste sub 14 ani și, în consecință, nu pot fi trase la răspundere penală.

Victima și agresoarele audiate în prezența autorităților

După identificarea agresoarelor, acestea au fost audiate în prezența părinților, a unui avocat și a unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copiilor (DGASPC Hunedoara).

Cu toate că au fost identificate, ele nu vor suporta consecințele penale datorită vârstei lor.

Scenele scandaloase s-au petrecut în plină zi în curtea liceului, subliniind necesitatea unei atenții sporite asupra comportamentului și securității elevilor în școli.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`