Scandal la podul de la Brăila: Sute de șoferi, revoltați pentru că nu au putut traversa Dunărea: „Ca la noi, la nimeni”

Scandal la podul de la Brăila: Sute de șoferi, revoltați pentru că nu au putut traversa Dunărea: „Ca la noi, la nimeni”
Captură video B1 TV

Sute de șoferi au stat la coadă în noaptea de luni spre marți, la intrarea pe podul de la Brăila. Oamenii știau că în minivacanța de Sf. Maria traversarea se face non-stop, fără restricții nocturne. Totuși podul a fost închis, deoarece constructorul nu a considerat ziua de luni drept sărbătoare legală, potrivit Mediafax.

Scandal la intrarea pe podul de la Brăila, după ce sute de șoferi au stat la cozi până dimineața

„Podul încă este în administrarea constructorului. Noi am convenit ca în week-end și de sărbători podul să fie deschis și noaptea, însă constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare, motiv pentru care podul a fost închis luni spre marți. Precizez, însă, că podul va fi deschis în această seară, fiind sărbătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, pentru sursa citată.

Incidentul i-a revoltat pe șoferi. Cei care nu au ales să treacă Dunărea cu bacul de la Brăila, fie au ocolit pe la Fetești, fie au așteptat deschiderea podului de la ora 6 dimineața. Au fost și șoferi care s-au plâns autorităților, dar și oameni care și-au exprimat revolta pe rețelele de socializare.

„Îmi doresc să se mai facă un pod peste Dunăre. De ce? Ca ăsta nou să fie deschis cât celălalt este închis”, a comentat, în mod ironic, o persoană, în timp ce alta s-a declarat deranjată de situația creată: „Ca la noi, la nimeni …se anunța în mediul online că podul este deschis …Și când ajungi, surpriză!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)