Restaurantul din România în care clienții își prepară singuri mâncarea / Clienții își pot prăji cum vor ei carnea și cârnații, pe model corean

Restaurantul din România în care clienții își prepară singuri mâncarea / Clienții își pot prăji cum vor ei carnea și cârnații, pe model corean
Sursa foto: Captură video / Cluj 24

O carmangerie din Cluj a inaugurat, miercuri, noul bistrou din Cluj-Napoca, unde clienții își pot pregăti singuri mâncarea și își pot prăji cum vor ei carnea și cârnații pe un grill adus special din Coreea de Sud, notează Cluj24. 

Clienții își prepară singuri mâncarea, într-un restaurant din Cluj

Carmangeria Moldovan a inaugurat recent noul bistrou din Cluj-Napoca, acolo unde clienții își pot pregăti singuri mâncarea pe un grill adus special din Coreea de Sud.

Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud.

„Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.

Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`