Raiul sălbăticiunilor: lacul din Parcul Natural Grădiștea Muncelui Cioclovina, pe placul urșilor și a mistreților

Raiul sălbăticiunilor: lacul din Parcul Natural Grădiștea Muncelui Cioclovina, pe placul urșilor și a mistreților
Raiul sălbăticiunilor: lacul din Parcul Natural Grădiștea pe placul urșilor și mistreților. Foto: Captura video

Imagini uluitoare sunt surprinse în fiecare zi în Masivul Șureanu.

O cameră de supraveghere montată în dreptul unei bălți din Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina a surprins „momentele de relaxare” ale urșilor și mistreților

Zeci de mistreți și urși surprinși în timp ce se bălăceau în apă

O cameră de supraveghere a fost montată relativ recent în dreptul unei bălți din Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina. Aceasta a surprins zi de zi mici „momente de relaxare” ale urșilor și mistreților

Locul a fost denumit în mod evident „Spa-ul sălbăticiunilor”, datorită faptului că imaginile surprinse arată ca un adevărat rai pentru animalele din zonă.

Se pare că puii consideră zona un adevărat loc de joacă, dar elementul special este reprezentat de baltă: este pe placul oricărui mistreț sau urs.

Locul a devenit celebru datorită imaginilor surprinse zi de zi

Camera din dreptul lacului din Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina a fost montată în anul 2017, iar de atunci surprinde zi de zi animăluțele din zonă, potrivit Observator.

De la montarea camerelor de monitorizare, imaginile surprinse aici au făcut locul celebru datorită numărului mare de animale care vin şi poposesc cu orele la balta înconjurată de pădurea de foioase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`