Primăria Galați investește un milion de lei pentru organizarea unui festival de sărbători

Primăria Galați investește un milion de lei pentru organizarea unui festival de sărbători

Primăria municipiului Galați alocă suma de 1 milion de lei pentru organizarea Festivalului „Feerie de iarnă”, care va aduce o lună întreagă de sărbători și distracții pentru locuitorii orașului.

Desfășurat pe parcursul lunii decembrie și până la începutul lui ianuarie, evenimentul cuprinde Serbările de Sfântul Andrei, Târgul de Crăciun și Revelionul 2024, relatează G4Media.ro.

În ce perioadă va avea loc Festivalul „Feerie de iarnă”

Primăria Galați anunță că Festivalul „Feerie de iarnă” va începe pe 30 noiembrie cu Serbările dedicate Sfântului Apostol Andrei, desfășurate în Grădina Publică și pe Faleză.

O serie de spectacole cu artiști consacrați precum Andia, Amna, Raluka & Balcanik, DJ Project, Ioana Ignat, Diana Matei, Taraful Cleante, și alții vor anima Faleza Superioară în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie. În același timp, tradiționalul târg de Sfântul Andrei va aduce un plus de magie acestei perioade festive.

Grădina Publică din Galați se transformă într-un centru vibrant de distracție, găzduind Târgul de Crăciun – Orășelul lui Moș Crăciun. Iluminatul specific sărbătorilor de iarnă va conferi orașului un aer feeric, iar gălățenii vor putea să se bucure de un patinoar amenajat în jurul fântânii arteziene și de o roată panoramică care va oferi o priveliște spectaculoasă.

Revelionul 2024: Focuri de artificii și petrecere cu DJ

Evenimentul culminant al Festivalului „Feerie de iarnă” va fi Revelionul 2024, cu festivități planificate într-un loc special care urmează să fie anunțat. Spectaculoasele focuri de artificii vor lumina cerul, iar atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de o petrecere cu DJ.

Investiția Primăriei: 995.000 lei pentru magia sărbătorilor

Pentru organizarea acestor evenimente de amploare, Primăria Galați alocă fonduri consistente, în valoare de 995.000 lei fără TVA.

Această investiție generoasă demonstrează dorința administrației locale de a oferi comunității gălățene o experiență festivă de neuitat și de a marca în mod spectaculos spiritul sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)