Prețurile au luat-o razna: Cât a ajuns să coste o porție de pulpe de pui cu cartofi și salată, la Neptun

Prețurile au luat-o razna: Cât a ajuns să coste o porție de pulpe de pui cu cartofi și salată, la Neptun
Foto: Pixabay.

Au mai rămas câteva săptămâni și vom spune „Adio” sezonului estival. Vara e pregătită să cedeze piedestalul, iar vacanțele sunt pe ultima sută de metri. Turiștii sunt în căutarea variantelor accesibile și încearcă să economisească la maxim. Se pare că hotelierii și proprietarii teraselor nu vor să scadă nici măcar un leu. Prețurile continuă să fie exorbitante și șocante.

Cât a plătit un turist pentru o porție de pulpe de pui

Un turist s-a răsfățat cu o porție de pulpe de pui, o salată de varză și cartofi la cuptor și a plătit 67 de lei. Tânărul fiind șocat de nota primită. Se pare că acest preparat simplu a devenit un adevărat deliciu.

„Cum vi se par prețurile astea din Neptun?”, este întrebarea pusă pe un grup de Facebook, la care sunt atașate poze cu masa luată.

„Hai să nu fim cârcotași. Probabil au fost și manele pe acolo ….deci nu e chiar așa rău”, a comentat un alt urmăritor pe pagina de Facebook.

Mamaia nu încetează să ne impresioneze cu oferte incredibile. Un turist a fost nevoit să plătească și pentru gheață. Bărbatul a vrut să se răcorească cu un pahar de suc, iar a plătit ca pentru o sticlă de băutură preferată. Foarte puțini știu dar și gheața se achită pe litoral. Astfel, un pahar de cola cu câteva cuburi de gheață a ajuns să coste 13 lei.

Prețuri piperate pe litoral

Ofertele litoralului nu încetează să ne șocheze. Prețurile au explodat din nou. Este greu de imaginat cât a ajuns să coste un șnițel de pui. Se pare că preparatul preferat al românilor a devenit un lux. Se pare că fructele de mare nu mai sunt atât de scumpe.

Mamaia este cunoscută turiștilor pentru prețuri mari și hoteluri de fițe. Nu fiecare familie poate să-și permită câteva zile de lux și opulență pe litoralul românesc. Oamenii preferă să plece în străinătate și să economisească. De la mâncare la cazare, totul este scump și necesită sume uriașe de bani.

Un local din Mamaia propune un snițel de pui, cu sos roșu, mozzarella și ciuperci la 43.50 de lei, în timp ce o porție de paste cu fructe de mare costă 46 de lei.

Ciorbă, sarmale la prețuri boierești

Turiștii cu venituri modeste nu pot să-și permită fițele ex-perlei Mării Negre din România. Prețurile au explodat în sezonul estival. O porție de ciorbă de burtă a ajuns să coste 32 de lei, iar costul unui platou cu sarmale e greu de imaginat.

O terasă din Mamaia oferă o porție de sarmale cu 49 de lei. Asociația pentru Protecția Consumatorilor a postat, recent, o poză, în care apare oferta de lux a restaurantului. Internauții au fost șocați și au lăsat zeci de mesaje acide.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)