O fată de 12 ani din Hunedoara a fost arsă pe frunte cu o țigară de o altă fată. De la ce a pornit cearta

O fată de 12 ani din Hunedoara a fost arsă pe frunte cu o țigară de o altă fată. De la ce a pornit cearta
Agresorul este un elev de la liceul militar şi fiu de poliţist. În același atac, derulat în grădina botanică din oraș, a fost rănit foarte grav și un prieten al fetei, sursă foto: captură YT

O fată de 12 ani a fost arsă pe frunte cu o țigară de către o altă fată, din cauza unei cereri de prietenie de pe Facebook. Cearta ar fi pornit de la un băiat.

Scandal pornit de la o cerere de prietenie

Conflictul între cele două fete a pornit de la o cerere de prietenie pe Facebook pe care fata de 12 ani ar fi trimis-o iubitului unei alte adolescente, informează observatornews.

Polițiștii locali au identificat fata de 12 ani, din Hunedoara, și a spus că s-a certat cu două fete, iar una dintre ele, cea de 14 ani, a ars-o pe frunte cu o țigară aprinsă.

Fetele s-au ales cu un dosar penal

Oamenii legi le-a dus pe cele trei fete la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea cercetării. Cu toate acestea, ei au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Tot în Hunedoara, cu o zi mai devreme, o fată de 11 ani a fost lovită de alte două fete, în curtea unui liceu, iar imaginile au fost trimise mamei victimei, care a sunat la poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`