O fată de 10 ani a fost accidentată de un bărbat care se plimba cu trotineta, în Ocna Sibiului / Copila a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale

O fată de 10 ani a fost accidentată de un bărbat care se plimba cu trotineta, în Ocna Sibiului / Copila a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale
Foto simbol: Pixabay

O fată de 10 ani a ajuns la spital, după ce a fost accidentată de un bărbat care se plimba cu trotineta, în Ocna Sibiului.

În momentul accidentului, copila se plimba cu bicicleta. Ea a fost transportată la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Luther, după ce s-a lovit la un picior.

Fata a ajuns la spital, după ce a fost accidentată de bărbatul care se plimba cu trotineta

Autoritățile ajunse la fața locului vor continua cercetările pentru a afla cu exactitate cum a avut loc acest accident.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce fata a fost accidentată de un bărbat de 30 de ani. Copila a fost identificată de autorități în comuna Vlădeni, potrivit sibiu100.ro.

Pe această cale, IPJ Botoșani au atras atenția tuturor celor care utilizează o trotinetă electrică. Fiecare participant la trafic care folosește un astfel de mijloc de transport trebuie să respecte regulile de circulație.

„Atragem atenția celor care se deplasează cu trotinetele electrice și reamintim faptul că limita de vârstă pentru deplasarea pe drumurile publice cu trotinetele electrice este de 14 ani.

Mai mult, dacă drumul este prevăzut cu pistă pentru biciclete, atunci trotinetele electrice vor fi conduse doar pe pista respectivă. În lipsa acestei piste, circulația trotinetelor electrice este permisă doar pe sectoarele de drum unde viteza maximă admisă este de 50 km/h”, au transmis reprezentanții IPJ, potrivit Monitorul de Botoșani.

Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București

Primăria Capitalei intenționează să organizeze un referendum prin intermediul căruia cetățenii să decidă dacă mai acceptă acest mijloc de transport sau nu.

Deși trotinetele electrice reprezintă un mijloc de transport eficient, bucureștenii susțin că în lipsa unui regulament, cei care le folosesc sunt expuși pericolelor.

Anul acesta, trotinetele electrice au fost interzise în Paris, în urma unui referendum.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`