O craioveancă s-a urcat băută la volan și a provocat un accident în lanț. Cinci mașini au fost avariate

O craioveancă s-a urcat băută la volan și a provocat un accident în lanț. Cinci mașini au fost avariate
Sursa foto: Poliția Română / Facebook

În vârstă de 33 de ani, o craioveancă a făcut ravagii la volan, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia, care se afla sub influenţa alcoolului, a provocat un accident într-o intersecție din oraș, deoarece nu a respectat semnificația indicatorului ‘Oprire’.

Mai mult decât atât, cinci mașini au fost avariate.

O femeie a provocat un accident în care au fost implicate cinci mașini

Totul s-a întâmplat la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri cu Buciumului din Craiova, iar potrivit IPJ Dolj, unul dintre şoferii implicaţi a ajuns la spital.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că o femeie de 33 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, la intersecţia cu strada Buciumului, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ‘Oprire’, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoşat într-un autoturism condus de către un tânăr de 18 ani, iar autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a ricoşat în alte două autoturisme parcate. În urma evenimentului, conducătorul auto de 24 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală.

De asemenea, cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul tinerilor de 24 şi 18 ani, în cazul femeii rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Dolj, notează digi24.ro.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`