O bătrână a fost ucisă de o căruță. Conducătorul se afla în stare de ebrietate

O bătrână a fost ucisă de o căruță. Conducătorul se afla în stare de ebrietate
Foto: ISU Bihor

O bătrână a fost omorâtă de o căruță, după ce căruțașul, care se află într-o stare avansată de ebrietate, a scăpat-o de sub control și nu a mai reușit să se urce în ea, informează Realitate.net.

Bătrâna a fost ucisă

Femeia, în vârstă de 83 de ani, se deplasa pe partea stângă a drumului, în localitatea Târzii, din județul Vaslui, când a fost acroșată de căruța scăpată de sub control.

„Un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa, în galop, pe un drum în pantă, ar fi acroşat o femeie, în vârstă de 83 de ani, din localitatea Târzii, care se deplasa pe partea stângă a drumului comunal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Agerpres.

Bărbatul avea alcoolemia de 0,95 ml/l

Căruțașul a fost identificat pe marginea drumului și i s-a făcut testul alcoolscopic. Rezultatul a indicat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest sens, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din cuplă. Cu toate acestea, cercetările continuă pentru a stabili cu precizie împrejurările în care s-a produs accidental.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)