O adolescentă din Bucureşti a murit în casa prietenului din Neamţ, din cauza unei hemoragii genitale

O adolescentă din Bucureşti a murit în casa prietenului din Neamţ, din cauza unei hemoragii genitale
Sursa foto: Shutterstock

O adolescentă din Bucureşti a fost găsită decedată în casa prietenului dintr-o localitate din Neamţ, în urma unei hemoragii genitale. Fata trebuia să participe la o conferinţă a elevilor.

Nu se ştie cum a ajuns adolescenta din București la locuința băiatului, dacă se cunoscusesră pe reţelele de socializare

Poliţiştii efectuează cercetări, pentru a stabili împrejurările în care o fată de 16 ani şi-a pierdut viaţa în locuinţa amicului mai mare cu trei ani ca ea, care domiciliază în comuna Dumbrava Roşie din Neamț.

Un rol determinant în acest caz îl va avea raportul medico-legal întocmit după necropsia ce urma să aibă loc marți, 1 august 2023.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 30/31 iulie 2023, anchetatorii având mai multe ipoteze. Una dintre ele este că a avut loc un act sexual, iar în timpul acestuia sau după a survenit o hemoragie genitală.

La fel de posibil este ca pierderea masivă de sânge să fie consecinţa unei afecţiuni medicale, nu a raportului sexual.

Încă nu se ştie cum a ajuns adolescenta din București la locuinţa prietenului, dacă erau la prima întâlnire sau dacă se cunoscusesră pe reţelele de socializare, convenind să se întâlnească. Cert este faptul că adolescenta trebuia să participe la o conferinţă a elevilor de la Piatra Neamţ, dar nu a mai ajuns.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)