Moarte șocantă în Olt: O femeie de 43 ani ar fi băut accidental o substanță folosită în legumicultură / „A crezut că e Cola”

Moarte șocantă în Olt: O femeie de 43 ani ar fi băut accidental o substanță folosită în legumicultură / „A crezut că e Cola”

O femeie de 43 de ani din comuna olteană Tia-Mare a sfârșit tragic, după ce ar fi băut accidental dintr-o substanță folosită pentru tratamentul culturilor legumicole, crezând că este suc, potrivit Adevărul.ro.

„A fost un accident, a crezut să e Cola”

Femeia, mamă a trei copii, era funcționar în cadrul primăriei Tia-Mare.

„Dacă mă credeți, era cel mai bun angajat al meu”, a declarat primarul Virgil Gulie, pentru „Adevărul”.

Evenimentul șocant s-a petrecut cu opt zile în urmă, în localitatea Tia-Mare, o localitate cu sute de legumicultori, legumicultura fiind principala activitate în zonă. Femeia se afla în gospodărie, atunci când soțul acesteia ar fi împărțit substanța folosită pentru tratamentul aplicat culturilor din solar (conform anumitor date, ar fi vorba de un insecticid, nematicid cu spectru larg, de combatere la tomate, cartof, sfeclă şi legume) în recipiente, pentru a prepara soluția. O parte din substanță ar fi pus-o într-o sticlă de băutură răcoritoare, iar femeia, fără să știe, a băut din aceasta.

Femeia a murit în drum spre spital

„Bărbată-su stropea în grădină, în solar, și a avut insecticid, ce a avut, pus într-o sticlă din asta de Cola. Și ea a crezut că e sticlă de Cola, a luat și a băut. Nenorocire! 43 ani, trei copii, tragedie, nu dureros, e puțin spus dureros!”, a adăugat primarul localității.

Conform acestuia, a fost chemată salvarea, dar femeia ar fi murit în drum spre spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`