Mii de tineri, dezamăgiți de festivalul Beach Please: „Mai bine cânta Gașca Zurli”

Mii de tineri, dezamăgiți de festivalul Beach Please: „Mai bine cânta Gașca Zurli”
Foto: Youtube

Unul din cele mau asteptate festivaluri din România este, cu siguranță, Beach Please.

Astfel, nu puțini au fost cei care și-au luat din timp biletele pentru a-și putea vedea pe scenă artiștii preferați.

Tinerii dezamăgiți de Beach Please

Nimeni nu avea însă să știe ce va urma. Mii de tineri au ajuns la Costinești. Toți se așteptau la o distracție pe măsură, cu artiști celebri din România. Însă, lucrurile aveau să ia o întorsătură neașteptată.

Pe lângă artiști de top din România, cei care au ajuns la Beach Please au putut să audă pe scenă și cântece de copii. Întreg momentul le-a lăsat un gust amar celor care și-au făcut timp să vină pe litoral și evident, să își cumpere și bilet, scrie Fanatik.

Muzică de copii la Beach Please

O artistă a început să cânte pe scenă cântece de copii. Am putut să auzim chiar și faimosul cântec ”Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen” pe scena de la Beach Please. Imaginile au venit virale, iar dezamăgirea oaspeților a fost una pe măsură.

Nimeni nu se gândea că la un astfel de festival vor ajunge să se audă astfel de piese. Situația a adunat un val de critici dure.

Având în vedere banii cheltuiți pe bilet, dar și vremea nu prea prietenoasă, nu puțini sunt cei care au rămas dezamăgiți. Unii au spus că așa ceva este inadmisibil. De cealaltă parte, alții s-au bucurat că nu au reușit să ajungă la festival, pentru că ar fi regretat enorm.

„Numai la Beach Please se poate așa ceva. Data viitoare să aduceți și Gașca Zurli.”, ”Bine că nu am cumpărat bilet.”, ”Sunt foarte mulți dispuși să plătească pentru așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`