Mașină furată din Timișoara, recuperată în timp record de polițiști. O româncă a fost impresionată de profesionalismul acestora: „Mi se părea imposibil!”

Mașină furată din Timișoara, recuperată în timp record de polițiști. O româncă a fost impresionată de profesionalismul acestora: „Mi se părea imposibil!”
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Doi indivizi tineri, în vârstă de 20 și 24 de ani, au fost arestați în urma spargerii a patru mașini, de unde au sustras mai multe bunuri. În plus, aceștia au reușit să fure integral o a cincea mașină, un Volvo XC40. Proprietara vehiculului furat a fost impresionată de competența și eficiența polițiștilor care au gestionat situația.

Româncă impresionată de profesionalismul polițiștilor care i-au găsit mașina furată

IPJ Timiș a emis un comunicat astăzi, marți, 4 iulie 2023, prin care a anunțat că doi tineri au fost prinși de către polițiștii din Moșnița Nouă, o comună aflată la marginea Timișoarei. Cei doi indivizi sunt suspectați că au comis un furt de mașină în urmă cu o noapte și au spart alte patru vehicule, de unde au furat portofele și documente personale.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea și depistarea a doi bărbați în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost depistat în Timișoara, iar celălalt a fost depistat în localitatea Berini, județul Timiș. De asemenea, autoturismul în valoare de 6.300 de euro, a fost găsit în municipiul Timișoara. Polițiștii au reușit și recuperarea bunurilor sustrase”, a anunțat IPJ Timiș.

Camelia Greschner, proprietara mașinii furate, dorește să își exprime public recunoștința față de polițiștii care au recuperat mașina într-un timp record. Ea a mărturisit că nu avea speranțe că mașina îi va fi găsită întreagă și într-un interval de timp atât de scurt., scrie Adevarul.

Mașina furată a fost găsită în Timișoara în doar jumătate de oră

„Nu mică mi-a fost mirarea când în seara zilei de 03 Iulie 2023 îndreptându-mă către locul de parcare  al mașinii mele Volvo, am realizat că … nu mai este mașina. După câteva secunde de șoc și negare a faptului că autoturismul meu a fost furat, am sunat la poliție solicitând ajutorul organelor abilitate”, a povestit femeia.

Camelia și-a dat seama că nu mai exista nicio speranță că va putea folosi mașina. „În fapt, am crezut că nu va fi găsită prea curând și atunci când se va găsi, probabil va fi pentru că făptașii au făcut un accident sau ceva similar și au abandonat mașina”, a mai transmis femeia.

Proprietatea mașinii furate susține că în jumătate de oră de la sesizarea furtului a fost anunțată că mașina i-a fost găsită în zona Calea Buziașului din Timișoara. „Mi se părea imposibil! Cât de eficienți și profesionali (n.r. profesioniști) sunt acești domni polițiști. Nu doar că nu mă așteptam să îmi mai recuperez mașina întreagă dar mai ales să o recuperez atât de repede și în aproximativ aceleași condiții în care a fost furată, fiind doar foarte murdară și cu rezervorul gol”, a mai precizat proprietara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`