Mai mulți elevi de la licee din Gorj sunt acuzați de trafic de droguri / Acestea erau achitate cu bitcoin

Mai mulți elevi de la licee din Gorj sunt acuzați de trafic de droguri / Acestea erau achitate cu bitcoin
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Mai mulți elevi de la licee din județul Gorj au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de droguri de risc.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au efectuat mai multe percheziții. În urma acestora, patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Autoritățile au efectuat 13 percheziții domiciliare în Gorj

„La data de 25 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, au pus în aplicare 13 percheziții domiciliare în județul Gorj și municipiul Timișoara, județul Timiș, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma activității desfășurate, au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii, 41 de persoane cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, o parte din acestea fiind elevi în cadrul unor unități de învățământ din județul Gorj.

La data de 26 mai a.c., procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj au dispus măsura reținerii față de 4 tineri, din județul Gorj”, a transmis Poliția Gorj printr-un comunicat de presă, potrivit Adevărul.

Potrivit autorităților, drogurile erau achitate cu bitcoin.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 1,6 kg de canabis, 210 grame de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, „substanță solidă conglomerată, de culoare albă, sub formă solidă tip bulgări, șase cântare de precizie, 5 grindere, 11 telefoane mobile, 11 cartele sim, un memory-stick, o armă tip airsoft cu două încărcătoare și suma de 7.004 lei”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)