Întrecere ilegală de mașini, încheiată cu trei persoane rănite / Doi tineri sunt cercetați penal

Întrecere ilegală de mașini, încheiată cu trei persoane rănite / Doi tineri sunt cercetați penal
Sursa Foto: Facebook

Doi tineri sunt cercetați penal de autorități, după ce au participat la o întrecere ilegală de mașini pe o stradă din Pitești. Cursa a fost încheiată cu teri persoane rănite, potrivit anunțului făcut luni, 24 aprilie, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Tineri reținuți după ce au participat la o cursă ilegală de mașini

Cercetările în cazul unui accident rutier produs între trei autoturisme de vineri, 21 aprilie, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, autoritățile au extins cercetările, după ce a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

„Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Morăreşti, în calitate de conducător al unui autoturism, ar fi participat, pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, la o întrecere de autoturisme neautorizată, împreună cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, pe acelaşi sens de deplasare, pornind de pe loc, din acelaşi punct şi accelerând puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceştia cu claxonul autoturismului” a transmis IPJ Argeș într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei prea mari și a provocat un accident rutier, avariind alte două mașini aflate în trafic. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, potrivit aceleiași surse.

„Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reţinute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie”, a precizat IPJ Argeș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`