Incident șocant pe autostrada A1, în Arad. Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers / Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Incident șocant pe autostrada A1, în Arad. Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers / Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest
Sursa foto: Facebook

Un cetățean francez a sărit dintr-un autoturism în mers pe autostrada A1 în zona Arad, după o ceartă cu iubita care era la volan. A fost dus în comă la spital, conform Agerpres.

Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină în mers în Arad

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad, bărbatul de origine franceză are vârsta de 62 de ani și se afla în calitate de pasager pe scaunul din dreapta din față.

„Victima a sărit din autoturism şi se află în stare comatoasă. Este transportată la Unitatea de Primire Urgenţe”, a transmis SAJ.

Conform informațiilor furnizate de specialarad.ro, persoana afectată are 62 de ani și se află într-o stare gravă. Publicația locală a distribuit, de asemenea, imagini cu incidentul, unele dintre acestea având un profund impact emoțional.

Victima se certase cu iubita lui

În imaginile captate, se poate observa cum vehiculul se deplasează cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe carosabil și începe să se rostogolească pe asfalt.

În legătură cu acest incident, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a comunicat că se efectuează investigații, în timp ce surse din cadrul echipei de anchetatori au dezvăluit pentru Agerpres că prietena francezului, originară din Bulgaria, a afirmat că bărbatul a ieșit din autovehicul în urma unei dispute.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`