Incendiu puternic în Constanța! Un autoturism a luat foc în cuptorul unei vopsitorii / Un bărbat a suferit multiple arsuri la mâini

Incendiu puternic în Constanța! Un autoturism a luat foc în cuptorul unei vopsitorii / Un bărbat a suferit multiple arsuri la mâini
Sursă Foto: Facebook

Un incendiu puternic a avut loc joi, 8 februarie, în Constanța, după ce o mașină care se afla în cuptorul de uscare al unei vopsitorii a luat foc. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor.

Incendiu la o vopsitorie din Constanța

Incendiul a avut loc la o vopsitorie auto, în Constanța. Două încăperi cu câte un cuptor și câte o mașină au fost cuprinse de flăcări, informează ISU Constanța. Pentru lichidarea incendiului, pompierii Detașamentului Palas intervin cu 2 ASAS, autoplatformă, un echipaj SMURD B2, Detașamentul Port cu ATPVM, Detașamentul Fripis cu 1 ASAS, descarcerarea și CBRN și SAJ cu o ambulanță.

În zona incendiului nu au fost detectate gaze sau valori depășite care să pună în pericol echipajele de intervenție sosite la fața locului, potrivit primelor măsurători efectuate de echipajul CBRN.

În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 64 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit arsuri la nivelul mâinilor, scrie Observator.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul în timp util, însă garajul din apropierea vopsitoriei a ars în totalitate, iar vopsitoria a fost afectat în proporție de 70%.

Suprafaţa totală afectată de incendiu este de 80 de metri pătraţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`