Incendiu la o locuință din Giurgiu: Un bărbat a murit, după ce i-a luat foc casa din cauza jarului de la o sobă

Incendiu la o locuință din Giurgiu: Un bărbat a murit, după ce i-a luat foc casa din cauza jarului de la o sobă
Foto ilustrativ: Profimedia

Un bărbat din localitatea Comana, județul Giurgiu, a decedat în urma unui incendiu în locuința sa în această seară. Pompierii SMURD au ajuns la fața locului, dar nu au putut să-l salveze, deoarece era prins sub dărâmăturile tavanului căzut în timpul incendiului.

Un bărbat din Giurgiu a murit, după ce i-a luat foc casa

Un bărbat de 57 de ani din Comana, județul Giurgiu, a murit într-un incendiu cauzat de jarul căzut din soba sa cu plită în această seară, conform Agerpres.

ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină în localitatea Comana după ce un bărbat a anunţat că la casa în care locuieşte fratele său a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei Colibaşi şi Punctului de Lucru Călugăreni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost găsit în interiorul casei dar, din nefericire, nu a mai putut fi salvat, fiind surprins sub bucăţile de tavan care s-au prăbuşit în urma incendiului, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi de ISU Giurgiu, potrivit Observator News.

Evenimentul, cel mai probabil, s-a declanșat atunci când jarul provenit din soba cu plită a căzut pe materialele combustibile din apropiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`