Incendiu la o hală de deșeuri din Sibiu. Localnicii au primit mesaj RO-Alert

Incendiu la o hală de deșeuri din Sibiu. Localnicii au primit mesaj RO-Alert
Sursa Foto: Facebook

ISU Sibiu a intervenit de urgență miercuri, 28 iunie, în Sibiu, în zona industrială de vest, pentru a localiza și lichida un incendiu la o hală de deșeuri.

Potrivit autorităților, incendiul se manifestă cu flacără și degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Localnicii au primit mesaje de avertizare RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

Mesaj RO-Alert din cauza unui incendiu la o hală de deșeuri din Sibiu

Din fericire nu au fost înregistrate victime și nici persoane care să aibă nevoie de asistență medicală. 5 persoane s-au autoevacuat înainte de ajungerea autorităților, potrivit stirileprotv.ro.

„ACCIDENT INDUSTRIAL cauzat de producerea unui incendiu la hala de colectare deșeuri cu degajări mari de fum. Evitați zona sau îndepărtați-vă de locul accidentului! Pentru protecția dumneavoastră, respectați măsurile dispuse de autorități. ISU SB”, a fost mesajul RO-Alert pe care l-au primit localnicii.

Pentru lichidarea incendiului au fost mobilizate  trei autospeciale de stingere, două autoscări, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autocisternă dar și o echipă de la Garda de Mediu Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`