Incendiu la o casă din Mureș. Centrala pe lemne a explodat și un bărbat a fost rănit

Incendiu la o casă din Mureș. Centrala pe lemne a explodat și un bărbat a fost rănit
Sursa foto: Profimedia

O centrală pe lemne a explodat într-o casă din comuna Ideciu de Jos, din județul Mureș, iar proprietarul a suferit arsuri pe față.

Garajul a fost distrus

Explozia a fost precedată de un incendiu care a distrus în întregime garajul. Flăcările au fost stinse înainte de a se extinde și la alte case, informează știrileprotv.

Muncitorii care decorau centrul localității cu steaguri pentru 1 Decembrie au auzit explozia și au venit în ajutorul bărbatului.

Casa bărbatului se află lângă o școală generală, dar nu a fost nevoie de evacuarea acesteia. După ce au lichidat incendiul, pompierii continuă cercetările pentru a stabili care a fost cauza izbucnirii acestuia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)