Incendiu la bucătăria unei pensiuni din incinta ștrandului din Ocnele Mari. 14 persoane s-au autoevacuat

Incendiu la bucătăria unei pensiuni din incinta ștrandului din Ocnele Mari. 14 persoane s-au autoevacuat
Sursă Foto: Facebook

Pompierii militari au stins vineri dimineață un incendiu izbucnit la o bucătărie din incinta ștrandului Ocnele Mari, județul Vâlcea.

14 persoane s-au autoevacuat până la venirea pompierilor

Până să ajungă pompierii pentru a lichida incendiul produs în bucătăria din promixitatea unei pensiuni din incinta ștrandului, 14 persoane s-au autoevacuat. ISU Vâlcea a transmis că nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost stins la scurt timp după ce au ajuns pompierii, conform gazetavalceana.ro. 

„Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că arde violent acoperişul bucătăriei şi un număr de 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turişti şi 3 angajaţi, toţi adulţi). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În interiorul bucătăriei erau 5 butelii, care au fost evacuate de pompierii militari”, a transmis ISU Vâlcea.

S-au înregistrat pagube materiale

În urma incendiului au ars acoperișul bucătăriei, interiorul și bunurile existente, inclusiv electrocasnice, în proportie de 90% pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.

Pentru a lichida incendiul izbucnit în incinta ștrandului Ocnele Mari au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

De asemenea, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`