Incendiu în Brașov. Trei maşini şi faţada unui bloc, distruse

Incendiu în Brașov. Trei maşini şi faţada unui bloc, distruse
Foto ilustrativ: Profimedia

Trei autoturisme au fost distruse într-un incendiu, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Codlea, din județul Brașov, flăcările extinzându-se şi provocând daune inclusiv faţadei unui bloc aflat în apropiere.

De la ce a pornit incendiul

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Braşov, incendiul a pornit de la unul dintre autoturisme, însă cauza acestuia nu este cunoscută deocamdată.

„Azi noapte (marţi spre miercuri – n.r.), în jurul orei 01.00, am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la un autoturism în localitatea Codlea. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Braşov şi două autospeciale aparţinând SVSU Codlea. Incendiul s-a extins cu repeziciune la un alt autoturism şi la faţada blocului din apropiere”, a precizat ISU Braşov, scrie Agerpres.

În momentul sosirii echipajelor de salvatori la faţa locului, ardeau două autoturisme şi faţada blocului din apropiere.

Nu sunt victime

Din fericire, s-a intervenit rapid, reuşindu-se localizarea şi lichidarea incendiului, fără a fi înregistrate victime, două persoane autoevacuându-se, între timp, în siguranţă.

În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme, iar ferestrele imobilelor situate la parter şi primele două etaje au fost distruse, a mai precizat ISU Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`