Incendiu imens în Gheorgheni, la o hală care produce fibră de sticlă. O persoană a fost transportată la spital

Incendiu imens în Gheorgheni, la o hală care produce fibră de sticlă. O persoană a fost transportată la spital
Sursa foto: Profimedia

O hală care produce fibră de sticlă din Gheorgheni a fost cuprinsă de flăcări, miercuri dimineața. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au venit și voluntarii din mai multe localități să ajute la lichidarea focului.

300 de metri pătrați, în flăcări

Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați, a transmis ISU Harghita, conform observatornews.

La fața locului s-au deplasat șase echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu spumă și apă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echiaj SMURD.

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică, apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni.

Serviciile voluntare pentru situații de urgență din Joseni, Lăzarea, Suseni și Ditrău au sosit, de asemenea, la fața locului.

Localnicii au fost avertizați printr-un mesaj RO-Alert de incendiul care se manifestă agresiv și din cauza degajărilor mari de fum.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare
19:57 - Tragedie în Italia. Doi turiști, un bebeluș și bunica sa, au fost dați dispăruți în urma inundațiilor din nordul Italiei
19:42 - Cât costă o noapte de cazare în complexul lui Dan Bittman. Părerile turiștilor sunt împărțite: „După ce cobori 188 de trepte …”
19:37 - Sondaj: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă ar obține cele mai multe dintre voturile exprimate de cetățenii Republicii Moldova la prezidențialele din România
19:31 - Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani
19:22 - Octavian Berceanu: Dintr-un camion de cabluri arse rezultă 50.000 de euro. Bani pentru partide și pentru infractori pe seama populației – 30.000 de oameni morți în ultimii ani în București-Ilfov din cauza poluării (VIDEO)
19:22 - O nouă sesiune a programului Casa Verde Fotovoltaice se lansează pe 27 septembrie. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care aplică pentru finanțare și de ce documente este nevoie