Incendiu grav în Vrancea. Trei locuințe și o anexă s-au făcut scrum

Incendiu grav în Vrancea. Trei locuințe și o anexă s-au făcut scrum
Sursa foto: Profimedia

Un incendiu a izbucnit joi seara, 4 iulie, în localitatea Gologanu, Vrancea. Trei locuințe și o anexă s-au făcut scrum. Proprietarul unei dintre case a suferit un atac de panică după ce s-a intoxicat cu fum, informează ISU Vrancea, potrivit Agerpres.

Trei locuințe și o anexă s-au făcut scrum în urma unui incendiu, în Vrancea

„Un apel primit în jurul orei 17,00 prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la locuinţe în localitatea Gologanu. Imediat s-au deplasat la faţa locului pompierii militari din cadrul Detaşamentului Focşani, iar în sprijinul lor au fost mobilizate în dinamica echipaje de la Secţiile de Pompieri Adjud şi Vidra, în total, acţionându-se cu şase autospeciale de stins incendii. În momentul sosirii primelor forţe de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă, generalizat, la trei locuinţe şi o anexă. S-a acţionat atât pentru localizarea acestuia, cât şi pentru împiedicarea propagării la alte construcţii învecinate”, a precizat ISU Vrancea.

Unul dintre proprietari, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică, după ce s-a inxtoxicat. El a fost preluat de un echipaj SMURD care a fost la fața locului.

Incendiul a fost localizat în limitele găsite, iar intervenția este în desfășurare.

După lichidarea incendiului, autoritățile vor efectua mai multe verificări pentru stabilirea cauzei incendiului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`