Impact violent în Capitală / Două mașini s-au zdrobit de copacii de pe marginea drumului, după ce s-au ciocnit

Impact violent în Capitală / Două mașini s-au zdrobit de copacii de pe marginea drumului, după ce s-au ciocnit
Foto ilustrativ: ISU

Impact violent între două mașini care mergeau în aceeași direcție, pe un bulevard din Capitală. După coliziune, una dintre ele a ajuns pe sensul opus de mers, iar cealaltă s-a zdrobit de arborii plantați pe spațiul verde care departajează sensurile, potrivit Știrileprotv.ro.

Două mașini s-au zdrobit de copacii de pe marginea drumului, în Capitală

Accidentul a avut loc după miezul nopții. Cei doi șoferi – de 22, respectiv 25 de ani – mergeau dinspre Piața Unirii spre Piața Alba Iulia când au intrat în coliziune. S-a întâmplat la scurt timp după ce au plecat de la semafor, scrie sursa citată.

Martorii spun că cei doi șoferi – care au scăpat teferi – ar fi circulat cu viteză.

„Mergeau pe aceeași bandă, apoi au schimbat banda. BMW-ul și-a ținut banda, iar Golful ar fi intrat în el cu viteză”, susține un bărbat care a asistat la scenă.

Șoferul Golfului a declarat că imediat a avut loc și un al doilea impact, mult mai puternic. Atât de puternic încât una dintre mașini a trecut peste scoarul de pe mijlocul șoselei, a lovit mai mulți copaci, iar ulterior a ajuns pe contrasens.

În accident au fost implicate 3 persoane – un al treilea tânăr era pasager în BMW. Toate au refuzat transportul la spital. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero, spun polițiștii.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`