Haos pe DN 7: Un şofer din Brăila a blocat circulația pe Valea Oltului, după ce și-a oprit maşina de-a latului drumului

Haos pe DN 7: Un şofer din Brăila a blocat circulația pe Valea Oltului, după ce și-a oprit maşina de-a latului drumului
Foto ilustrativ: Facebook

Un șofer în vârstă de 25 de ani din Brăila a creat haos pe DN 7, blocând circulația pe Valea Oltului, după ce și-a oprit mașina de-a latului drumului. Evenimentul a avut loc în zona Cornet, unde se efectuează lucrări de reparații la drum, iar șoferul a fost reținut de autorități după ce a refuzat să coopereze cu agenții chemați să intervină, potrivit Agerpres.

Tânărul a refuzat să coopereze cu autoritățile

Un tânăr de 25 de ani din Brăila a fost dus la sediul poliţiei, marţi după-amiază, după ce a blocat cu maşina circulaţia pe Valea Oltului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în zona Cornet, unde se desfăşoară lucrări de către cei de la Drumurile Naţionale, tânărul fiind reţinut după ce a refuzat să se supună indicaţiilor agenţilor chemaţi de drumari în ajutor.

„Întrucât bărbatul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a devenit recalcitrant, a fost imobilizat şi urmează să fie condus la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Tânărul urmează să fie şi testat pentru a se vedea dacă a consumat droguri sau alcool.

Circulaţia pe Valea Oltului a fost blocată pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră din cauza acestui incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`