Focuri de armă în Vama Veche: Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr și amenință că se sinucide

Focuri de armă în Vama Veche: Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr și amenință că se sinucide
Foto: Facebook / Poliția Română

Vineri seară, în campingul din Vama Veche, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost împușcat în picior de către un bărbat de 50 de ani. Agresorul se află în prezent într-o stare de criză și amenință cu sinuciderea.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a comunicat că polițiștii de la Biroul Vamal Veche – 2 Mai au primit o sesizare vineri după-amiază cu privire la un incident produs într-un camping din stațiunea Vama Veche. Potrivit informațiilor primite, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost împușcat în picior de către un alt bărbat în vârstă de 50 de ani.

Un negociator se află la faţa locului

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

În prezent, se desfășoară cercetări pentru a stabili toate împrejurările de fapt în acest caz, precum și pentru identificarea tipului de armă folosită, scrie Observator.

De asemenea, în zonă se află un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, având în vedere declarația făcută de bărbatul în vârstă de 50 de ani, care amenință că intenționează să se sinucidă, a precizat sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`