Final tragic pentru un bărbat din Botoșani, după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări / De la ce a pornit incendiul

Final tragic pentru un bărbat din Botoșani, după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări / De la ce a pornit incendiul
Foto: ilustrativ / Pixabay

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Dorohoi, județul Botoșani, a murit, joi, 27 aprilie, într-un incendiu care i-a cuprins întreaga casă. Focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă.

Autoritățile au fost alertate cu privire la acest caz de către un vecin al bărbatului, potrivit ISU Botoșani.

Trupul carbonizat al bărbatului, găsit în interiorul casei

Pentru a stinge opri incendiul, la fața locului au fost două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj care aparține Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosire, autoritățile au constatat că mai multe bunuri materiale din interiorul casei ardeau. Potrivit unor informații, proprietarul era în locuință în momentul pornirii incendiului, motiv pentru care pompierii au început căutările acestuia.

Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit în interiorul casei.

Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o țigară aprinsă, după ce bărbatul ar fi adormit în timp ce fuma, potrivit Antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`